Restrictii privind Corona Virus ( COVID 19)

Dragi locuitori ai comunei Săpoca,
Odată cu intrarea în scenariul 3 al pandemiei pe întreg teritoriul României, se impune să respectăm un set de restricții pentru a evita răspândirea și îmbolnăvirea cu virusul Covid 19.
Prin urmare, vă recomandăm să evitați cât de mult deplasările de la locuința, locurile aglomerate, contactul cu persoane a căror stare de sănătate nu vă este cunoscută, iar copiii să evite ieșirile in parcurile de joacă.
Cetățenii comunei Săpoca care au sosit în ultimele zile din străinătate sunt rugați să anunțe de urgență telefonic la 0238508144, țara de unde au venit, data in care au sosit în țară, persoanele cu care au intrat în contact, locul de ședere pe raza comunei, telefon de contact, precum și starea de sanătate.
Persoanele care vin din străinătate și nu respectă normele de autoizolare sunt pasibile de sancțiune contravențională, dar cel mai important e că trebuie să dăm dovadă de altruism și să ne gândim la cei de lânga noi.
Cetățenii care au cunoștință de persoane care nu stau izolate la domiciliu sunt rugați să sune la numărul unic de urgență 112
De asemeni, primăria va lucra după programul normal, cu precizarea că accesul la ghișee se face controlat astfel încât în incintă sa nu intre mai mult de 2 persoane in același timp.
Pentru orice situație apărută, sunați cu încredere la 0238508144 sau pe mobil la 0758068281
Sunt convins că respectând măsurile impuse, vom trece cu bine peste aceasta situatie.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

Author: admin